Kysymyksiä ja vastauksia

Mihin tuotteeseen kysymyksesi liittyy:

Magasiner

Har du spørsmål om kjøp av abonnement på et av følgende magasiner? Illustrert Vitenskap, BO BEDRE, HISTORIE, I FORM, Aktiv Trening osv.

Du kan til enhver tid si abonnementet ditt op.

Du mottar den første utgaven innen en måned. Velkomstgaven sendes separat, ca. 2 uker etter at vi har mottatt betalingen din.

Du får gratis tilgang til magasinet på nettbrett og telefon. Les mer på wype.no 

Nei, abonnementet leveres portofritt.

Du får magasinet i posten.

Det kan du. Du kan kjøpe et gavekort her: magasingave.no 

Hvis du er under 18 år, må vi ha en skriftlig bestilling med foresattes underskrift.

Du kan si opp abonnementet påkundeservice.com. Her logger du inn med abonnementsnummer og postnummer. Husk at du må si opp senest 5 dager etter at du har mottatt det siste magasin, ellers kan vi ikke garantere at du ikke får flere utgaver. Du kan også endre adresse og opprette automatisk kortbetaling på siden.

Bokserier, bøker og DVD-serier

Har du spørsmål om kjøp av en av bøkene våre eller abonnement på en av DVD- eller bokseriene våre?

Se abonnementsbetingelser.

Du får boken eller dvd-en i posten.

På det nåværende tidspunkt er det ikke mulig å få adgang til boken eller dvd-en elektronisk. Vi forventer at det blir mulig i den nærmeste fremtid.

Du kan til enhver tid si abonnementet ditt op.

Du kan si opp abonnementet ved å kontakte Kundeservice på telefonnummer 23 06 87 00. Husk at du må si opp senest 5 dager etter at du har mottatt den siste bok eller DVD, ellers kan vi ikke garantere at du ikke får flere utgaver. 

Telefon 23 06 87 00
Mandag til fredag 8.00 – 18.00

Hvis du er under 18 år, må vi ha en skriftlig bestilling med foresattes underskrift.

På det nåværende tidspunkt er det ikke mulig å gi boken eller dvd-en som en gave. Vi forventer at det blir mulig i den nærmeste fremtid.

Gavekort

Har du spørsmål om kjøp eller innløsning av gavekort på et av magasinene våre?

Gavekortet sendes direkte til den oppgitte e-postadressen. Deretter kan du sende den videre til mottakeren via e-post eller skrive det ut og gi til mottakeren.

Ja, det er lett å gjøre på bestillingssiden når du bestiller.

Nei, det kan det ikke.

Gavekortet kan løses inn på denne siden: www.magasingave.no/gavekort

Her taster mottakeren inn sin 10-sifrede verdikode samt navnet sitt og adressen sin. Verdikoden står både i e-posten med bekreftelsen og på selve gavekortet.

Gavekortet er gyldig 1 år fra bestillingsdatoen.

Digitale produkter – WYPE

Har du spørsmål om kjøp av abonnement på WYPE, hvor du kan lese alle magasinene våre digitalt.

På denne siden kan du bestille full tilgang til alle e-magasinene våre. Hvis du allerede abonnerer på et av de trykte magasinene, merker du av for Jeg er allerede abonnentunder Velg tilbud».

Når du har lastet ned WYPE, logger du inn med abonnements- og postnummer. Har du flere abonnementer, velger du selv hvilket du vil benytte. Hvis du har glemt abonnementsnummeret, får du det på kundeservice.com.

WYPE er gratis den første måneden og koster deretter 99 kroner per måned. Abonnerer du på et av de trykte bladene, har du alltid gratis tilgang til den nyeste utgaven samt tidligere utgaver av bladet via WYPE. I tillegg kan du kjøpe tilgang til alle våre øvrige blader for bare 39 kroner per måned.

Du kan bruke WYPE på iPhone og iPad og på smarttelefoner og nettbrett med Android. Du kan også bruke WYPE på PC eller Mac. Du kan ikke bruke WYPE på smarttelefoner og nettbrett med Windows.

På kundeservice.com kan du få abonnementsnummeret ved å oppgi epostadressen din. Bruk postnummeret ditt som passord.

Du kan lese bladene i frakoblet modus på telefoner og nettbrett. Bladene lastes ned så snart du klikker på dem. Når de er lastet ned, finner du tidligere leste/nedlastede blader i arkivet ved å klikke på ikonet øverst i høyre hjørne. Du har ikke tilgang til arkivet fra pc eller Mac.

Ja, du kan enten lese tidligere leste blader eller laste ned nye når du er tilkoblet et trådløst nettverk.

Du må være logget inn på kundeservice.com med abonnements- og postnummer. Klikk på “Avslutt abonnement” i menyen til venstre, eller ring kundeservice på 23 06 87 05.

Hvis du sier opp WYPE-abonnementet, vil du ikke lenger ha tilgang til e-bladene når abonnementet har utløpt.

Hvis du sier opp abonnementet på den trykte utgaven av bladet, vil du ikke lenger ha tilgang til baldet i WYPE. Hvis du også har kjøpt digital tilgang for 39 kroner per måned, vil prisen øke til 99 kroner når bladabonnementet har utløpt, og du vil ha tilgang til den nyeste utgaven av alle bladene våre.

Ja, prisen for WYPE-abonnementet faller til 39 kroner per måned hvis du tegner abonnement på et av de trykte bladene.

Du kan laste ned appen i Apple App Store eller Google Play Butikk ved å søke på “wype “.

Ja, du har rett til å bruke WYPE på opptil fem enheter med ett abonnement.