Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap + VEEGO weekendveske
Skjul

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ VEEGO weekendveske
– Spar kr 797

Magazine Cover Magazine Cover
kr 867
kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 797!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

VEEGO weekendveske

En weekendveske er alltid praktisk. Den passer perfekt til en langhelg og som et alternativ til håndbagasjekofferten på flyet, og den kan også brukes som treningsbag.

Er du ute etter en flott og robust veske i god kvalitet, er denne lekre weekendvesken fra VEEGO et glimrende valg. Den er flott designet i gode, solide materialer, noe som gjør at den egner seg godt både som weekendveske og som reiseveske på lengre turer.

Vesken er utstyrt med solidereimer, en kraftig glidelås og en liten utvendig lomme. En romslig veske med praktiske detaljer som gjør helgeturen eller ferien litt enklere.

Verdi: 699,-

Andre tilbud fra Illustrert Vitenskap

Se alle tilbudene fra Illustrert Vitenskap

Velkommen til vitenskapens fantastiske verden.

Magasinet Illustrert Vitenskap er perfekt for deg som er født nysgjerrig. Hver eneste utgave inneholder duggfriske nyheter fra den nyeste forskningen, fascinerende artikler om ingeniørenes største bedrifter og vitenskapelige forklaringen på verden rundt oss – alt presentert på en intelligent, lekker og underholdende måte som passer for alle.

Med et abonnement på Illustrert Vitenskap får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår eller få rabatter på spennende reiser.

Både jeg og hele redaksjonen i Illustrert Vitenskap ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ VEEGO weekendveske

kr 867
kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 797!