Magazine Cover
Få 1 nr. af Komputer for alle + Fordelszonen
Skjul

Få 1 nr. af Komputer for alle + Fordelszonen – Spar 54 kr.

Magazine Cover
83,95 kr.
29 kr.
I alt 29 kr.
Spar 54 kr.!
  1. Som abonnent får du adgang til Fordelszonen.
  2. På Fordelszonen ligger der over 300 programmer med vejledninger.
  3. Programmerne er gratis for dig som abonnent.
  4. De er sikre og gennemtestede af Komputer for alles redaktion.
  5. God fornøjelse i Fordelszonen – en del af dit abonnement!

Nu får du direkte adgang til et kæmpe udvalg af nyttige og gennemtestede programmer i Komputer for alles Fordelszone. Her giver vi masser af tips til at finde de bedste værktøjer og guider til din pc.

De er gratis. De er sikre. Og de er udvalgt præcis til dig og din pc. Som læser af Komputer for alle har du adgang til en enorm samling programmer i alle tænkelige kategorier. Udvalget af programmer har netop passeret 300 styk, og tallet stiger konstant. Som regel finder du også en vejledning sammen med programmet, så det er lige til at komme i gang.

Alle dine programmer i Fordelszonen er værdifulde – men nogle er trods alt mere vigtige for din pc end andre. De 10 programmer i vores store sikkerhedspakke giver dig en grundig pc-beskyttelse, uden at det koster dig en krone. I Fordelszonen kan du meget nemt sortere efter en bestemt programgenre, så du fx får vist alle netværksprogrammer eller kontorprogrammer i det store udvalg.

Et af de helt store plusser ved Fordelszonen er, at du ikke får virus, når du henter dine programmer. Vi tjekker alle programmerne for dig – altid!

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbud fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvend til alle jer, der interesserer sig for og dagligt bruger pc’er, tablets og smartphones. Som er entusiaster, men alligevel trænger til en hjælpende hånd og en vejviser i den digitale jungle en gang imellem – eller som er absolutte nybegyndere, der bare gerne vil have det hele til at virke.

Med et abonnement på Komputer for alle får du ikke alene dit magasin ind af døren hver 3. uge. Du får også gratis adgang til over 300 værdifulde pc-programmer i Fordelszonen – og der kommer flere nye til hver uge. Og du får personlig hjælp med dine tekniske spørgsmål i Spørg Os Forum. Plus en lang række andre kontante fordele for abonnenter.

Jeg selv og hele redaktionen på Komputer for alle glæder sig til at være din guide til den digitale verden.

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover

Få 1 nr. af Komputer for alle + Fordelszonen – Spar 54 kr.

83,95 kr.
29 kr.
I alt 29 kr.
Spar 54 kr.!